BOJERA PLASTIKE EKOLOGJIKE  
   ONE COAT
   Pershkrimi

Boje muri 100% akrilike,ekologjike mat.Pa ere dhe me rendiment te larte.Nje zgjidhje ideale per dhoma femijesh sepse i reziston perdorimit te shpeshte te larjeve.Nuk njolloset dhe pastrohet lehte.Ngjyroset ne qindra ngjyra ekologjike

   Disponibiliteti
E disponueshme
   Cmimi
0.00